جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳ |۲۰ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 22, 2024
حجت الاسلام سید علی طباطبایی

حوزه/فعال فرهنگی درجمع خادمیاران رضوی مهریز، برپایی روضه های خانگی را از مهم ترین راهکارهای فرهنگی برای رفع مشکلات خانواده ها دانست و گفت: طبق آمارها هر ۱۷ ساعت یک طلاق به ثبت می رسد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه»در یزد،  حجت الاسلام سیدعلی طباطبایی، شب گذشته در مراسم قرار هشتم که با حضور جمعی از برادران و خواهران خادمیار رضوی، در حسینیه شهدای گمنام شهرستان مهریز برگزار شد با اشاره به معضلاتی که امروز دامنگیر خانواده های ایرانی شده است عنوان کرد: طبق آمارها، در هر ساعت ۱۷ طلاق در ایران به ثبت می رسد و در استان یزد، سالیانه بیش از ۳ هزار طلاق صورت می گیرد و این در حالی است که در گذشته این سردی و فاصله ها بسیار بسیار کم بود. 

مؤسس بیت الرضای بافق خاطرنشان کرد: فاصله گرفتن از معارف دینی و فرهنگ ناب اسلامی، موجب شده صمیمیت و محبت در بین خانواده ها کمرنگ شود و طلاق و جدایی، جای از خود گذشتگی و یکرنگی را اشغال کند و از هم پاشیده شدن خانواده ها به معضلات بیشتری در جامعه منجر می شود و باید برای این وضعیتی که می رود تا فاجعه به بار آورد کاری کرد. 

حجت الاسلام طباطبایی، برپایی روضه های خانگی را از مهم ترین راهکارهای فرهنگی برای رفع مشکلات خانواده ها دانست و افزود: روضه های خانگی راه حلی مفید و مؤثر برای رفع معضلات است. در قدیم، روضه های خانگی در طول سال تداوم داشت و به تبع آن، برکت و نشاط مهمان خانه های مردم بود ولی متأسفانه با فاصله گرفتن از آن معرفت ها و زیبایی ها، زندگی مردم دستخوش مشکلات فرهنگی شده است. 

وی در باب اهمیت روضه های خانگی، گفت: آیت الله فقیه خراسانی که شخصیتی علمی برجسته ای بود، روضه خوانی هم برپامی کردند و می گفتند ثواب روضه خوانی و ذکر مصائب ائمه اطهار (ع) به ویژه مصائب حضرت اباعبدالله و اهل بیت گرامی ایشان به اندازه ای است که می خواهم اسم مرا هم جزو روضه خوان های حضرت بنویسند. 

این فعال فرهنگی از دیگر راهکارهای گرم شدن کانون خانواده ها را  ابراز محبت زبانی بین همسران عنوان کرد و افزود: در سبک زندگی ایرانی - اسلامی، ابراز محبت در بین اعضای خانواده و به ویژه محبت زبانی می تواند بسیاری از کدورت ها و فاصله ها را برطرف کند. گاهی خیر کثیری در تحمل مشکلات قرار دارد. بنابراین گذشت و فداکاری و صبر در برابر مصائب یک ارزش است.

طباطبایی بیان کرد: خادمیاران رضوی در هر شهر و محله ای به واسطه انتساب شان به حضرت امام رضا (ع) مسئول هستند و باید در ترویج فرهنگ رضوی کوشا باشند، تا جایی که عطر رضوی در محله ها و شهرها و در کل کشور پراکنده شود تا خانواده ها آرامش گذشته را بازیابند.

گفتنی است؛ این مراسم با رعایت پروتکل های بهداشتی، استفاده از ماسک و دستکش و فاصله گذاری اجتماعی برگزار شد.

انتهای پیام/313/47

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha